AI anglicko-český překladač: Přesné a rychlé překlady
Deeply se změnilo na: pages/partials/navbar/imagealts.deeply_changes_to_editee Přečíst příběh

Nejlepší anglicko-český překladač? Zkuste Editee

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Nejlepší anglicko-český překladač? Zkuste Editee

Potřebujete používat angličtinu na denní bázi, ale nejste v ní zrovna jako ryba ve vodě? Trávíte překládáním hromadu času a stejně si pak nejste jisti, zda jste anglickému textu správně porozuměli? S naším AI anglicko-českým překladačem můžete dát nejistotě sbohem. Díky své přesnosti a rychlosti vám totiž ulehčí práci s jakýmkoliv anglickým textem!

 

nejlepší AI překladač

 

Zapomeňte na tradiční překlad

 

Ještě před pár lety jsme pro každodenní překlady potřebovali slovník a překladač vět. Ten sice dokázal velmi rychle překládat hromady textu, nicméně výsledný výstup často nedával smysl.

Angličtina i čeština jsou velmi specifické jazyky a řídí se odlišnými pravidly a vzorci. Zastaralé překladače však na jejich specifika vůbec neberou ohled, a výsledky tak na první pohled sice působí dobře, nicméně často postrádají smysl.

Dřívější metody překladu proto možná pomáhají s orientací v anglickém textu, ale pro hlubší porozumění jsou naprosto nedostačující.

 

Proč vyzkoušet AI překladač

 

Díky umělé inteligenci a hlubokému učení zlepšují překladače svou přesnost. AI překladače, jako je například Editee, už totiž nepřekládají slovo od slova. Pracují s kontextem a z něj vyvozují správný překlad nejen slov, ale také celých frází.

AI anglický překladač je trénován na již existujících překladech a textech. Díky tomu se učí porozumět konkrétnímu jazyku, jeho nuancím a správně je přeložit do cílového jazyka.

 

anglicko český překladač srovnání

 

Výhody používání překladače Editee

 

Editee vám usnadní porozumění anglickým textům a zjednoduší každodenní komunikaci. Tím to ale nekončí.

 

Úspora času

Ať už se potřebujete zorientovat v anglickém e-mailu nebo přeložit anglický produktový popis, Editee vám ušetří spoustu času. Nejenže text přeloží za pár vteřin, ale také vám odpadne čas strávený s následnými úpravami překladu. Výsledek totiž bude nejen znít srozumitelně, ale také bude naprosto přirozený a připravený k okamžitému použití.

 

Úspora peněz

Pokud v angličtině zrovna nevynikáte a často se s překlady musíte obracet na profesionální překladatele, máme pro vás dobrou zprávu. S Editee si dokážete i odborné texty přeložit naprosto sami. Nejenže nebudete muset na překlad čekat celé týdny, ale ušetříte také spoustu peněz.

 

Jednoduché použití

Ctrl+C a Ctrl+V. Přesně to vám stačí pro okamžitý překlad. Editee není potřeba stahovat nebo instalovat. Je totiž dostupný online. Pouze do něj vložíte text a český překlad je na světě.

 

Překlady celých souborů

Potřebujete přeložit z angličtiny do češtiny celou knihu, brožuru, manuál nebo jiný velký soubor? S Editee nemusíte kopírovat odstavec za odstavcem a vše pak znovu formátovat. Náš překladač totiž umí přeložit i celé soubory a zachová jejich původní strukturu.

 

Špičková čeština a smysluplný překlad

Výsledný překlad je navíc tak přirozený a profesionální, že jej na první pohled neodlišíte od lidského. Pokud by vám však přece jen nějaké slovíčko v češtině úplně nesedělo, stačí na něj dvakrát kliknout a překladač vám nabídne jeho další možné alternativy. A abychom nezůstali jen u slov, níže můžete vidět, jak si anglický překladač poradil s překladem útržku jedné povídky.

 

Konkurenční výhoda

Díky AI překladači si do češtiny snadno přeložíte anglické texty, blogové články, titulky k videím a další materiály, které vám mohou sloužit jako inspirace pro tvorbu vlastního obsahu. Snadno tak získáte přístup k většímu množství informací a můžete se spolehnout na správné porozumění jakémukoliv textu.

 

anglicko-český překladač

Editee si poradí s několika překladatelskými problémy

 

Tím, že Editee nepřekládá strojově slovo od slova, ale bere ohled na text jako na celek, výstupy jsou daleko přesnější a srozumitelnější. Díky tomu si navíc poradí s několika důležitými aspekty překladu:

 

  • Porozumění kontextu. Editee nevnímá slova izolovaně, ale v rámci kontextu. Proto vždy vytvoří správný překlad a slovům přiřadí přesný význam.

 

  • Přesnost při překladu idiomů a frází. Velký problém v překladech představují fráze a idiomy. Jejich strojovým překladem totiž získáte nesmyslné seskupení slov, které brání porozumění textu. Tohle však neplatí u Editee. Ten dokáže pro jednotlivé idiomy a fráze najít vhodný český opis.

 

  • Odbornost. Překlady odborných textů byly donedávna výhradní doménou profesionálních překladatelů. Díky chápání kontextu vám však dnes AI překladač dokáže takové texty přeložit také. Odbornou terminologii a její správné pochopení získává z již existujících překladů a je čím dál přesnější.

 

AI překladač Editee

 

Editee nabízí i další užitečné AI nástroje

 

Editee navíc není jen AI překladač. Obsahuje i další AI nástroje, které vám umožní pracovat s textem, obrázky nebo audiem. Editee je zkrátka šikovný asistent nejen pro ty, kteří se potřebují zorientovat v cizojazyčných textech, ale také pro ty, kteří se zabývají tvorbou online obsahu.

 

AI chat

Základem naší české AI aplikace Editee je jedinečný AI chat. A v čem je tak jedinečný? Nabízí totiž hned několik jazykových modelů! Pro tvorbu textů si můžete zvolit nejen oblíbené GPT-4o, ale také Claude 3, Gemini nebo novinku GPT-o1.

AI chat může fungovat jako váš vyhledávač, asistent nebo nástroj pro brainstorming či tvorbu textů. Pokud nevíte, čím příští týden zaplnit své sociální sítě nebo jaká témata zpracovat v blogové články, náš chat pro vás přichystá ty nejlepší podklady.

 

Generátor obrázků

Bez obrázků to v online světě nejde. A výhodou AI je, že vám vytvoří opravdu cokoliv. Pokud pro svůj příspěvek na sítě potřebujete realistickou fotografii velblouda, který hraje na flétnu, s Editee ji budete mít. Náš generátor obrázků totiž obsahuje rovnou 5 obrázkových modelů, umožňuje si při generování vybrat z několika formátů obrázku a umožňuje zadávat i negativní prompty. A to vše hezky v češtině.

 

Audio nástroje

Potřebujete vytvořit voice-over k videu nebo převést mluvené slovo na text? V Editee zvládnete oboje. Jednotlivé audio nástroje jsou navíc user-friendly a ovládat je zvládne i úplný začátečník.

 

Překladač

V Editee nemusíte překládat jen z angličtiny do češtiny. Náš překladač zvládne přesné překlady z a do více než 30 jazyků. Stačí do něj zkopírovat text nebo nahrát dokumenty ve formátu .doc, .pdf nebo .pptx.

 

Šablony

Potřebujete poutavý titulek k Youtube videu? Vytvořit příspěvek na Instagram nebo vytvořit nové texty na web? Pro všechny tyto nejčastější úkoly máme v Editee chytré šablony. Ty vám jen řeknou, jaké informace potřebují a vy měsíčně ušetříte hodiny času zdlouhavým promptováním.

A šablony máme opravdu na vše! Najdete jich u nás více než 50. Stačí si vybrat jestli tvoříte text pro web, sociální sítě, blog, e-mail, video, SEO a pak už si jen zvolit ideální šablonu.

 

AI šablony pro tvorbu obsahu

 

Vyzkoušejte si Editee zdarma

 

Překládat z angličtiny do češtiny můžete s Editee zdarma a bez nutnosti registrace. Pokud však chcete mít přístup k více nástrojům a funkcím, určitě se vyplatí si u nás vytvořit účet. Ten máte navíc na prvních 5 dní zdarma a vše si tak můžete bez závazků vyzkoušet. A pokud vás naše všestranná AI aplikace nepřesvědčí, účet můžete zrušit bez jediné platby. Tak si to s námi pojďte vyzkoušet a zjistěte, jak snadno se dá překládat a tvořit obsah pro vaše podnikání :)

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Editee je registrovaná ochranná známka společnosti Deeply AI Software s.r.o.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas. Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích. Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.