AI chat: Nástroj, který vám ušetří hodiny práce týdně
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

Editee: Nejlepší AI chat, díky kterému předběhnete konkurenci v tvorbě obsahu

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Editee: Nejlepší AI chat, díky kterému předběhnete konkurenci v tvorbě obsahu

Sledujete, jak vaše konkurence přidává na sociální sítě jeden příspěvek za druhým a vy na to vůbec nemáte čas? Chtěli byste pro své zákazníky a klienty připravit užitečné články, ale daří se vám to jen nepravidelně? Vyzkoušejte AI chat. Ten vám ušetří hodiny práce a dodá nápady, které vám možná právě teď chybí!

 

umělá inteligence

 

Co je AI chat?

 

AI chat je chatbot, se kterým můžete konverzovat jako s člověkem. Jedná se o nástroj umělé inteligence, který vám zodpoví jakýkoliv dotaz. Když však víte, jak se správně ptát, dokáže nabídnout mnohem víc. Zvládne totiž vytvořit e-booky, reklamy, produktové popisy, články i skvělé nápady na sociální sítě.

AI chat vám navíc poradí, jaké jsou nejnovější trendy v oblasti online marketingu, přizpůsobí text vaší cílové skupině, a to vše s minimem nákladů a v pár vteřinách.

 

umělá inteligence chat

 

Kde si AI chatbot vyzkoušet?

 

Když se řekne umělá inteligence nebo AI chat, snad každý si vybaví tolik známý ChatGPT. Denně s jeho pomocí hledají informace miliony uživatelů po celém světě. Jenže za jeho popularitu může především skutečnost, že to byl jeden z prvních chatbotů. Ve skutečnosti má totiž několik nedostatků.

 

Kvalita závisí na používaném modelu

ChatGPT je aktuálně dostupný ve verzi GPT 3.5 a GPT 4o. Zatímco novější verze GPT 4 je zpoplatněná, starší verze 3.5 je bezplatná. Je proto dostupná pouze díky jednoduché registraci. Má to svá ale.

GPT 3.5 je velmi šikovný nástroj pro generování nápadů a tvorbu jednoduchých textů. Nemá však přístup k internetu, takže nezná aktuální trendy a nemá nejnovější informace.

Když s jeho pomocí vygenerujete vzdělávací článek nebo příspěvek informující o posledních trendech, bude obsahovat celou řadu chyb. ChatGPT vám tuto skutečnost navíc nesdělí, a tak sice budete mít text hotový v pár vteřinách, ale budete muset strávit hromadu času fact-checkingem.

 

AI Editee modely

 

GPT 4: Moderní AI chat 

 

S umělou inteligencí GPT 4 získáte aktuální informace ze všech oblastí. Pro tvorbu online obsahu je proto daleko lepší volbou. Nejnovější testy a recenze však ukazují, že AI chatbot GPT 4 už v současnosti není tím nejlepším ve světě umělé inteligence.

Existují totiž nové AI modely, které dosahují lepších výsledků. Patří mezi ně AI modely společnosti Anthropic a jedná se o Claude 3 Opus a Claude 3.5 Sonnet. Ty dokáží produkovat stylisticky bezchybné texty v českém jazyce, mají přístup k aktuálním informacím, vyznačují se přesností zpracování dat, bezpečností, lépe kopírují lidské uvažování a poradí si i v oblasti velmi složitých úloh.

 

umělá inteligence chat - Editee

 

Ty nejlepší modely umělé inteligence v AI chatu Editee

 

Ať už proto využíváte AI chatbot pro jakoukoliv práci, je důležité najít takový model, který vám poslouží jako váš profesionální asistent. Na to jsme mysleli také při vývoji největší české AI aplikace Editee. 

Najdete v ní proto nejen GPT 4o, ale také model Claude 3 Opus, Claude 3.5 Sonnet nebo populární Gemini 1.5 Pro. Tento široký výběr vám umožní použít přesně tu umělou inteligenci, která vám vyhovuje více.

 

Editee: AI chatbot, který se přizpůsobí vašim potřebám

Možnost vybrat si AI model podle potřeby je naprostý game changer. Nejenže si je vyzkoušíte v jedné aplikaci, ale také ušetříte peníze.

Jaký model vašim potřebám vyhovuje nejvíce navíc zjistíte jednoduchým přepnutím z modelu na model přímo v chatu naší aplikace.

 

změna a výběr modelu v aplikaci Editee

 

Tipy na tvorbu online obsahu s AI chatbotem

 

Pokud jste se dodnes ptali, kde co nejsnadněji tvořit online obsah, odpovědí je aplikace Editee. Díky tomu, že je celá v českém jazyce, snadno se v ní zorientují i úplní začátečníci. A aby to bylo ještě snadnější, dáme vám několik tipů.

Editee má navíc přístup k internetu, a tak pro vás ve vteřině shromáždí ta nejaktuálnější data. S jejím používáním budete držet krok s trendy a týdně ušetříte desítky hodin vymýšlením nápadů.

 

  • Nápady na kampaně a strategie

Blíží se léto a nevíte, jak promovat svou novou kolekci termohrníčků? Dochází vám nápady, jak uceleně prezentovat na sítích čištění interiérů vozidel a každý den přijít s novým příspěvkem? AI chat vám přinese desítky nápadů v pár vteřinách.

Nám na dotaz: Prodávám termohrníčky. Dej mi tipy na atraktivní letní kampaň pro sociální sítě.“ dala hned 10 skvělých nápadů!

 

AI kampaně pro sociální sítě

 

  • Blogové články

Chat AI vám poskytne stovky témat, která souvisí s vaším podnikáním a zaujmou vaši cílovku. Pokud navíc nemáte čas na jejich sepsání, chat je vypracuje za vás. Díky přístupu k internetu shromáždí ta nejaktuálnější data a styl přizpůsobí vašim čtenářům. V aplikaci navíc najdete také „šablony“. Tento šikovný pomocník nabídne šablony funkčních blogových článků, které přimějí čtenáře k akci!

 

  • Newslettery

Chcete napsat e-mail, který vaši zákazníci otevřou? AI zná ty nejnovější tipy a triky. Zadejte chatbotu, o čem má e-mail být a získáte dokonalý newsletter za pár vteřin!

 

  • Vymýšlení nadpisů a háčků

Titulek blogového článku často rozhoduje o tom, zda si jej někdo přečte, nebo ne. Stejně je tomu i s háčky u krátkých videí. Pokud nevíte, jak čtenáře nebo divákave vteřině upoutat, vyzkoušejte AI chat.

My mu například dali tohle zadání: „Vymysli mi 6 háčků pro moje Instagram Reels. Věnuji se cvičení jógy a chci nabídnout svým fanouškům triky, jak se jógu snadno naučit.“ A výsledek? Přesně takový, jako jsme hledali!

 

AI háčky pro reels

 

  • Nápady na videa a Reels

Nestíháte sledovat TikTok trendy? AI chat vám je všechny předloží a pomůže vyfiltrovat ty nejlepší nápady pro vaše podnikání.

 

  • Příspěvky na sociální sítě

Pro sociální sítě si navíc nemusíte nechat generovat jen nápady, ale celé příspěvky. Tento Editee AI chat to zvládne s přehledem.

Díky tomu, že je součástí aplikace také generátor obrázků, můžete si rovnou nechat vytvořit obrázek na míru a neutrácet za fotobanky! V Editee jsou navíc také šablony přímo určené pro tvorbu příspěvků na nejrůznější sociální sítě.

 

A tady máte rovnou příklad: „Prodávám kvalitní sluneční brýle a chci sledujícím představit novou festivalovou kolekci. Jedná se o pestrobarevné brýle, které mají obroučky ve tvaru srdíček, hvězdiček, sklenic s vínem nebo donutů.“

 

AI příspěvek SoMe

 

Aplikace Editee navíc umožňuje si nahrát vlastní data. Tento soubor dat jí pak slouží k tomu, že veškerý tvořený obsah je přizpůsobí potřebám vašeho podnikání. Tohoto mohou využít především ti, kteří tvoří obsah pravidelně a chtějí ušetřit čas se zadáváním stále stejných informací.

 

Ovládněte online prostor s umělou inteligencí Editee

 

Díky Editee však nezískáte jen ten nejmodernější chat, ale také všechny nejoblíbenější AI nástroje v jedné aplikaci. Samozřejmostí je proto nejen multifunkční chatbot, ale také generátor obrázků, nástroj pro tvorbu audia, AI překladač, desítky praktických šablon přizpůsobených potřebám online marketingu a několik dalších.

Pokud chcete vědět, co vše Editee umí, pořiďte si naši aplikaci na 5 dní zdarma! Stačí se registrovat a po několik dní můžete zkoušet všechny výhody té nejmodernější umělé inteligence na jednom místě. Níže se navíc můžete podívat na její obrázky, které jsou stejně tak skvělé jako její chat. Tak na nic nečekejte a pojďte do toho s námi :)

 

AI obrázek les v mlze

AI impresionistický obraz

AI abstraktní obraz

AI obrázek veverka

AI obrázek fantasy

AI obrázek jídlo

AI obrázek knihovna

AI ilustrace do knihy

 

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.