Deeply se právě změnilo na Editee a přineslo spoustu nových funkcí
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

Deeply se právě změnilo na Editee a přineslo spoustu nových funkcí

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Deeply se právě změnilo na Editee a přineslo spoustu nových funkcí

Dobrý den,

Dnes asi tou největší zprávou je kompletní změna brandu Deeply. Proč jsme tak učinili si můžete přečíst v předchozím článku: Deeply se mění na Editee.

Níže Vám taktéž vkládám video na youtube od kolegy Štěpána, kde všechny dnešní změny popisuje.

 

 

 

Spolu s touto změnou přinášíme taktéž spoustu nových funkcí a vylepšení těch stávajících.

Pojďme se na to společně podívat.



Přepracované připojení k internetu

 

Víme a uvědomujeme si, že připojení k internetu bylo mnohdy pomalé, nechytalo se dobře kontextu a občas mohlo i halucinovat.

Osobně jsem na tomto strávil více než týden a kompletně jsem jej refaktoroval (přepsal).

Byla to docela výzva, ale povedlo se mi docílit toho, že Editee pro každý textový model rozhoduje, zda informace na internetu bude hledat nebo nikoliv a taktéž již bere vcelku dobře v potaz i předchozí kontext.

Připojení k internetu je nyní nesrovnatelně rychlejší, čemuž předcházelo vytvoření složité logiky na pozadí aplikace a taktéž tvorby vlastního pokročilého webového crawleru (zjednodušeně sběrače dat) tak, aby nedocházelo k blokacím při sbírání dat z webů, na které přistupujeme a hlavně aby vše proběhlo v řádu maximálně sekund (nikoliv desítek sekund).

Nyní tedy tuto funkci crawleru můžeme jednoduše implementovat do funkce: “Moje data” a procházet celý web naráz (například, když potřebujete do Editee nahrát tisíce produktů z eshopu a podobně na jedno kliknutí).



Kompletně přepracované šablony



Časy se mění a s nimi i nastavení jazykových modelů a technologie celkově.

Proto jsme strávili spoustu času, abychom docvičili naše šablony o ty nejlepší copywritingové texty, vyzkoušeli tisíce promptů a vybrali ty nejlepší, které již nyní můžete použít.

Věříme, že výsledky budou ještě lepší než doposud.

 

Nový textový model Gemini 1.5 Pro

 

Díky našemu novému partnerství s Google přinášíme tento pokročilý model do Editee, který je již nyní plně k dispozici s dostatečnu kapacitou.

V uplynulých měsících Google udělal znatelné pokroky a naznali jsme, že již nastala doba, kdy jej můžeme do naší AI aplikace přidat.

Nyní tedy máte k dispozici trojku nejlepších modelů na světě GPT-4o, Claude 3 Opus a Gemini 1.5 Pro.

Tyto modely budeme na pozadí pravidelně vylepšovat a aktualizovat tak, jak jste zvyklí.

 

Nová funkce - přepis videí, audia, odkazů i celých podcastů

 

Nově můžete do Editee nahrát video či audio (i mnohahodinové) a Editee jej přepíše na text, se kterým můžete dále pracovat (v chatu, dokumentech nebo si jej můžete exportovat třeba do Wordu).

Taktéž nemusíte nahrávat pouze soubory, ale můžete vložit odkaz třeba na Google Drive, Dropbox, nebo vložit pohodlně odkaz na Youtube, Vimeo, Stream.cz nebo i ze spousty dalších webů, které video, jako je třeba Váš podcast, obsahují.

Editee udělá veškerou magii za Vás, na pozadí veškeré mluvené slovo přepíše do textové, plně digitálně editovatelné podoby.

 

Nová funkce - tvorba audia z textu

 

Nyní si můžete v Editee nechat jakýkoliv text v libovolné délce namluvit našimi AI dabéry (40+).

Můžete si nastavit taktéž jejich přízvuk, intonaci hlasu a mnoho dalšího.

Vše jsme pro Vás nastavili tak, aby jste dostávali co nejlepší možné výsledky bez jakéhokoliv složitého nastavování (což samozřejmě můžete).

 

Nová funkce - klonování hlasu

 

Nestačí Vám desítky našich AI hlasů, ale chcete si nadabovat svůj vlastní?

Nahrajte třeba mp3jky s Vašimi nahrávkami nebo je nahrajte rovnou z mikrofonu na počítači či telefonu a Editee naklonuje Váš hlas.

Stačí pak jen napsat text, který chcete přečíst.. A je to..



Co nás čeká dál? Nové spolupráce, přepracovaná moje data, dokumenty a nová funkce komunita

 

Máme nyní pár “es” v rukávu a v nadcházejících týdnech nás čeká spousta nových spoluprací se špičkami na poli AI a bude to “WoW”.

Taktéž jsme si vědomi, že je třeba zase vylepšit dokumenty a zejména Moje data.

Tu jsme vyčkávali než dokončíme, již zmiňované, webové crawlery, přepisy audia do textu a podobně.

Nově tedy, +- v řádech dnů, budete schopní do Moje data nahrát audio, video, youtube, podcasty, nechat si naším botem proběhnou celý web a “natahat” všechna potřebná data pro generování vyloženě na kliknutí.

Udělali jsme na tomto poli kus práce.

Dále kolega Štěpán ve videu zmínil novou funkci - komunita.

Tuto již dokončujeme a taktéž ladíme poslední detaily a v řádech dní budete moci komunikovat s dalšími členy Editee, dostanete přístup k tutoriálům a pravidelně vydávaným návodům, jak AI používat k Vašemu podnikání a marketingu, a taktéž budeme dělat pravidelná skupinová volání, kde se můžete ptát na cokoliv kolem Editee a AI a my Vám poradíme.

To je dnes vše.

Chtěli bychom Vám ještě jednou touto cestou poděkovat za všechnu podporu a energii, kterou nám dáváte.

Moc si toho všeho vážíme, chápeme, že některé věci nejsou hned, i proto právě teď nabíráme špičkové programátory, abychom i do budoucna byli schopní Editee rozvíjet a ještě více všechno zrychlit.

Děkujeme moc a velmi brzy budeme zpět s dalšími aktualizacemi!

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.