Deeply mění název brandu na Editee, rozšíří se do EU a přinese nové funkce
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

Deeply mění název brandu na Editee, rozšíří se do EU a přinese nové funkce

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Deeply mění název brandu na Editee, rozšíří se do EU a přinese nové funkce

Dobrý den,

Máme pro Vás tuto neděli spoustu novinek a abychom Vám nezpůsobili šok, pojďme si o nich něco málo říci již teď a s předstihem.

Tak jako vždy budeme naprosto transparentní a vše řekneme narovinu, jak se věci mají.

 

Změna brandu a mezinárodní fungování naší AI aplikace

 

Již několik měsíců s kolegou Štěpánem řešíme, i vzhledem k množství dotazů z řad uživatelů Deeply, možnost expanze naší aplikace na zahraniční trhy - zejména na celý Evropský hospodářský prostor a následné lokalizace a podobně.

Vzhledem k tomu, že já osobně mám skvělého advokáta (Judr. Martin Strýček Brno, doporučuji), který mi vždy klade na srdce, že všechny své podnikatelské kroky, se kterými si nejsem jistý, s ním mám, jako prevenci případných budoucích problémů, konzultovat, v čemž má pravdu a vždy mi taková konzultace byla ku prospěchu, a to i v tomto případě.

Když jsme začali přemýšlet nad myšlenkou expanze (a ještě se vrátím, co všechno Vám to jako uživatelům nového a skvělého přinese), ptali jsme se naší účetní, daňových poradců a právě advokátů, jak postupovat, respektive co neopomenout při expanzi do Evropy jako OSS (DPH u neplátců v EU) a podobně.

Jednou z věcí, která mi byla doporučena, bylo zaregistrovat si ochrannou známku pro celý Evropský hospodářský prostor a ideálně i USA.

Můj pan advokát mi ihned sdělil, že ochranné známky nejsou jeho každodenní náplní a doporučuje si sehnat v tomto odvětví profíka, což jsme taktéž na jeho doporučení udělali a požádali odborníka na mezinárodní patentové právo, aby nám s trademarkem (ochrannou známkou pomohl).

Tu jsme ale narazili, jelikož jsme zjistili, že v některých členských státech je vyloženě název DEEPLY zaregistrován, byť i když je obchodní činnost jiná, bylo nám sděleno, že registrace z naší strany nebude možná a naopak se sami vystavujeme potenciálním problémům do budoucna, které by zcela jistě dřív nebo později nastaly.

A taktéž existují registrace i dalších foneticky podobných názvů, což představuje taktéž překážku a riziko.

Nelze tedy podnikat se stejným názvem, pokud již někdo ochrannou známku má a riskovali bychom potíže v budoucnu, kterým chceme předejít, a to i s nynějším názvem v Česku, protože, jak jsem zmínil, existují i celoevropské ochranné známky platné i v ČR.

Proto jsme vymysleli nový název, nakoupili domény, registrovali ochrannou známku a od neděle 2.6.2024 nás nově naleznete pod názvem: Editee. (čti: “Edytý”)

 

Logo Editee

 

Myšlenka názvu Editee je AI nástroj, který transformuje či edituje Vaše nápady a myšlenky do prezentovatelného obsahu pro Vaše podnikání.



Co tato změna přinese Vám, uživatelům?

 

Vše kromě www adresy a loga zůstává stejné, kde původní doména deeply.cz bude odkazovat na novou, takže přesměrování proběhne hladce.

Zejména budeme mít, i díky expanzi, větší komunitu uživatelů (kolem tohoto se bude motat i jedna z funkcí, kterou budeme spouštět).

Chceme naučit uživatele AI správně používat tak, aby pro ně byla přínosem a usnadňovala každodenní činnosti a tyto uživatele taktéž chceme mezi sebou spojit, aby si mohli pomáhat a být si navzájem přínosem.

Nové funkce - není tajemstvím, že jsme momentálně ve fázi, kdy nabíráme nové vývojáře a chceme vývoj několikanásobně zrychlit.

Pro zajímavost, vydali jsme od března 2023 téměř 5000 aktualizací a pracujeme na appce každý den 10+ hodin.

A pro tuto neděli jsme si připravili hned několik nových funkcí, které již máme dokončené a čekají jen na spuštění.

 

A jaké? Počkejte v neděli :).

 

To je vše, chtěli jsme dát v předstihu vědět, co se bude dít.

 

Plánujeme ještě vydat video, kde všechny novinky v neděli sesumarizujeme a kolega Štěpán Vám ukáže, co nového jsme si v Editee pro Vás připravili.

Hezký den a děkujeme za pochopení situace a že jste s námi!

 

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.