Vtipné přání k narozeninám pro všechny. Lepší nenajdete, mrkněte
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

Vtipné přání k narozeninám pro muže, ženy či babičky. Vytvořte si jej s pomocí AI. Jednoduché, bez přemýšlení a během minuty.

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Vtipné přání k narozeninám pro muže, ženy či babičky. Vytvořte si jej s pomocí AI. Jednoduché, bez přemýšlení a během minuty.

Znáte ten pocit, když někdo z rodiny, sedíte u stolu, máte v ruce přání k narozeninám a nevíte, co do něj, kromě otřepaných frází jako: “hodně štěstí, zdraví a lásky”, napsat?

Chtěli byste něco unikátního, co oslavence pobaví?

Já to tak měl stejně.

Moje babička slavila 70té narozeniny.

V květinářství jsem ji koupil krásnou kytičku a jako každý rok i hezké přáníčko.

Přišel jsem domů a začal přemýšlet nad tím, co do něj napsat.

Každý rok píši to samé a i když mě moje babička má ráda a ledaccos přehlédne, nechci jí psát pořád to samé.

Chci, aby věděla, že ji mám rád a dal jsem si na letošním přání k narozeninám záležet.

Sedím na židli, koukám do prázdného místa na jinak hezky dekorovaném papíře a přemýšlím, jak čas rychle utíká.

Dnes moje babička slaví 70 let.

Vzpomínám si, jako by to bylo nedávno, když jsem byl malý a babička mě učila péct, vařit, starala se o mně, když byli rodiče v práci.

Byla to ona, kdo mi ukázal krásu života.

A teď stojím před tím, co se zdá být nemožné.

Neumím najít slova, kterými bych vyjádřil své pocity a přání pro ni.

Přemýšlím nad něčím unikátním, co by jí udělalo radost a moje přání si zapamatovala a ráda na něj vzpomínala.

Mám pocit, že jako vnouče selhávám.

Jak mohu neumět najít slova pro jednu z nejdůležitějších osob v mém životě?

Babička si zaslouží to nejlepší a já nedokážu napsat jediné slovo.

Přemýšlím o tom, jak moc mi babička chybí, jak moc mi v životě pomohly její rady a podpora.

Jak moc mi chybí její objetí a úsměv.

A teď, když má narozeniny, tak si uvědomuji, jak moc ji mám rád.

Moje srdce je plné emocí a oči se mi zalívají slzami.

Cítím se bezmocný a ztracený.

 

Znáte tyhle pocity?

 

Doufám, že se mi povedlo Vás trošku vtáhnout do tohoto příběhu a vidíte se v něm i Vy sami.

Mám pro Vás ale řešení.

 

 

Kde vzít inspiraci a vytvořit vtipné přání k narozeninám pro kohokoliv?

 

Zkuste to zde, na Editee.cz.

Editee je první česká AI platforma (umělá inteligence), která za Vás dokáže napsat jakékoliv texty.

A nejen marketingové či prodejní, dokáže napsat skvělá vtipná přání k narozeninám, která právě hledáte.

 

 

Jak na to?

 

Vytvořte si účet zdarma a po registraci běžte do sekce Šablony.

Zde naleznete “Univerzálního asistenta”.

Do něj zadejte specifický příkaz, v mém případě jsem napsal:

“napiš vtipné přání pro babičku, která dnes slaví 70 let”

a Editee za mě napsalo toto přání k narozeninám:

 

Milá babičko, když se narodila, byl internet ještě v plenkách a mobilní telefony byly jen věcí sci-fi. Teď máš ale 70 let a stále jsi moderní a plná energie! Přejeme ti, aby ses dál bavila s technologiemi a nezapomínala na to, že jsme tu pro tebe vždycky, i když si zapomeneš heslo k wifi. Všechno nejlepší k narozeninám!

 

Na první pokus za mě super!

 

vtipné přání babičce k narozeninám

 

Nelíbí se Vám? Klikněte znovu na vygenerovat a Editee vytvoří během pár sekund přání nové.

Proč to tedy nezkusit?

Je to zdarma, nové účty mají možnost si Editee otestovat zcela zdarma.

A třeba časem zjistíte, že se Vám umělá inteligence v životě hodí a rozhodnete se s námi zůstat.

(PS: Editee umí daleko více než jen texty a přání k narozeninám)

 

A co nějaké příklady, co Editee zvládlo?

Tyto příklady jsem vygeneroval během pár minut.

 

Pojďme mrknout na ta přání k narozeninám pro babičku:

 

Milá babičko, když jsi se narodila, nebyly ještě ani vynalezeny mobilní telefony, internet a televize. Ale dnes máš všechno tohle a ještě k tomu 70 let života! Takže ti přeji, aby ti dnes všechny gratulovali alespoň přes Skype a nezapomněli ti poslat virtuální dort. Ať máš krásné narozeniny plné zdraví, štěstí a spousty lásky od celé rodiny!

Všechno nejlepší k narozeninám, babičko! Už jsi tak stará, že se ti může stát, že zapomeneš, kolik máš vlastně let. Ale neboj se, já ti to rád připomenu každý rok!

Milá babičko, přejeme ti k tvým 70. narozeninám, aby ti všechny tvé zuby vydržely alespoň do 80. roku! Ať máš stále co žvýkat! 🙂

Milá babičko, když jsi se narodila, byl internet ještě v plenkách a mobilní telefony neexistovaly. Teď máš 70 let a stále jsi moderní a plná energie. Přeji ti, aby ti baterky nikdy nevyschly a abys mohla dál sledovat své oblíbené seriály na Netflixu. Všechno nejlepší k narozeninám!

Milá babičko, když jsi se narodila, byla ještě druhá světová válka. Teď slavíš 70 let a válka už skončila. Takže přeji ti, aby tvůj život byl plný míru, lásky a spokojenosti. A taky hodně dortu!

Milá babičko, přejeme Ti k Tvým 70. narozeninám, aby ses mohla pořád smát, ať už je to kvůli dobrému jídlu, vtipům nebo našim trapasům. Ať máš vždycky dost síly na to, abys nás přemohla v kartách a abys mohla být stále tou nejlepší babičkou na světě!

Milá babičko, když jsem se dozvěděl, že slavíš 70 let, musel jsem si připomenout, jak jsi mi kdysi říkala: “Věk je jen číslo.” Takže gratuluji k tomu, že máš nové číslo! Ať ti to přináší spoustu radosti a zdraví. A pokud si náhodou budeš chtít zahrát bingo, nezapomeň si vzít brýle!

Milá babičko, když jsem se dozvěděl, že slavíš 70 let, musel jsem si připomenout, jak jsme si spolu pouštěli staré gramofony a poslouchali písně od Beatles. Teď už máš víc vrásek než vinyl, ale stále jsi pro mě nejlepší babička na světě! Přeji ti hodně zdraví, štěstí a lásky. A taky to, aby ti tvé zuby vydržely dalších 70 let!

Milá babičko, přejeme ti k tvým 70. narozeninám, aby ti bylo stále hezky a abys mohla dál pokračovat v tom, co tě baví – tedy hlavně v pečení nejlepších koláčů na světě! Ať ti zdraví slouží a ať se ti daří i nadále rozdávat svou lásku a moudrost celé rodině. A kdyby náhodou někdo chtěl vědět, jak to děláš s tou tajnou ingrediencí, kterou přidáváš do každého receptu, tak to prosím neříkej nahlas – nechme to jako tvůj malý kuchařský trik! Všechno nejlepší k narozeninám!

Milá babičko, přejeme ti k tvým 70. narozeninám, aby ti všechny zuby vydržely alespoň do osmdesáti! Ať máš stále co kousat a nezlobíš se na nás za to, že jsme ti nekoupili novou protézu. Všechno nejlepší!

Milá babičko, když jsem se dozvěděl, že slavíš 70 let, musel jsem si připomenout, jak jsme si spolu kdysi hráli na starou paní. Teď už to není hra, ale skutečnost! Přeji ti ale stále hodně energie a zdraví, aby ses mohla dál bavit s námi všemi. Všechno nejlepší k narozeninám!

Milá babičko, když jsi se narodila, nebyl ještě internet, mobilní telefony ani televize. Ale dnes máš 70 let a stále jsi moderní a plná energie! Přejeme ti, aby ti život přinesl spoustu radosti, zdraví a lásky. A hlavně, aby sis užila každou minutu svého důchodu – teď už si můžeš konečně užívat toho, že nemusíš chodit do práce! Gratulujeme k narozeninám!

 

Anebo třeba vtipné přání k narozeninám pro muže:

 

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať ti život přinese spoustu radosti, lásky a hlavně více vlasů na hlavě.

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať se ti daří v práci, v lásce i v hledání dálkového ovladače k televizi.

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať ti život přinese spoustu štěstí, lásky a peněz. A pokud ne peníze, tak aspoň pivo.

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať tě život nešetří, ale zároveň ti dává dostatek síly a odolnosti, abys to všechno zvládl s úsměvem na tváři. A hlavně, ať ti nepřibývají vrásky, ale jenom zkušenosti!

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať se ti daří všechno, co si přeješ, ať máš vždycky plnou ledničku piva a ať ti nechybí dobrá společnost. A když už se ti něco nepovede, tak si vzpomeň, že vždycky můžeš říct: “Je to kvůli tomu, že jsem starý!”

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať ti tolik svíček na dortu nezpůsobí požár, ale spíš rozsvítí cestu k dalším úspěchům a radostem v životě.

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať ti život přinese tolik radosti, jako když se konečně podaří najít dálkové ovládání pro televizi.

 

A co teprve vtipné přání k narozeninám pro ženy?

 

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať ti život přinese spoustu lásky, štěstí a mnoho dárků, které si budeš muset sama koupit, protože jsme v karanténě.

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať ti všechny tvé sny vyjdou, ať tě nikdy neopustí zdraví ani štěstí a ať se ti podaří najít muže, který bude mít víc peněz než já.

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať se ti splní všechny sny, spoustu lásky, zdraví a štěstí. A pokud se ti to nepodaří, tak si aspoň užij život plný alkoholu a čokolády!

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať se ti splní všechny tajné přání, jako třeba ten nový šatník, nové boty a hlavně, aby ti nebylo víc než 29 let!

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať se ti daří všechno, co si přeješ, ať máš vždycky dostatek vína a čokolády a ať ti tvůj věk nikdy nezkazí náladu. A pokud se tak stane, tak si prostě dáme další skleničku!

Všechno nejlepší k narozeninám! Ať máš víc peněz než problémů, víc zdraví než nemocí a víc lásky než Facebookových lajků!

 

A takovýchto přání si můžete vytvořit neomezeně, fantazii se meze nekladou.

 

Zkuste zadání také napsat trošku lépe a rozšířit jej třeba o to, co má či nemá oslavenec rád.

Budete překvapení!

Vytvořte si účet zdarma na Editee a začněte používat umělou inteligenci hned teď!

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.