Sociální sítě? Nechte to na umělé inteligenci. Nová éra je tu!
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

Sociální sítě? Nechte to na umělé inteligenci. Nová éra digitálního marketingu je tu! Zjistěte, jak Vám může pomoct!

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Sociální sítě? Nechte to na umělé inteligenci. Nová éra digitálního marketingu je tu! Zjistěte, jak Vám může pomoct!

V dnešní digitální době je správa sociálních sítí a tvorba kvalitního obsahu zásadním faktorem pro úspěšné podnikání.

Sociální sítě jsou důležitým prostředkem pro budování povědomí o Vaší značce, navazování vztahů s potenciálními zákazníky a s tím spojenou podporou prodeje.

Díky své vlastnosti rychle a efektivně šířit informace, hrají sociální sítě důležitou roli v komunikační strategii každého podnikání.

Tvorba poutavého, relevantního a hodnotného obsahu je nezbytná pro udržení zájmu sledujících a pro posílení důvěryhodnosti Vaší značky.

Avšak správa sociálních sítí může být mnohdy velmi nákladná a také časově náročná, což vede mnoho (nejen) online podnikatelů a tvůrců obsahu k hledání efektivnějších a cenově dostupnějších cest, aby zvládli udržet krok s konkurencí a zároveň je to nestálo spoustu peněz.

 

Jak čelit mnohdy nepřiměřeným nákladům marketingových agentur či copywriterů

 

Čelit výzvám spojeným s náklady na marketing a správu sociálních sítí může být pro mnoho firem a podnikatelů (zejména v začátcích) velmi obtížné.

Marketingové agentury a copywriteři si mnohdy účtují za své služby vysoké měsíční paušály a také ne vždy je kvalita odpovídající tomu, co slibují.

Mezi rizikové faktory mohu zmínit například: nekonzistence kvality vytvořeného obsahu na sociální sítě, špatné a neefektivní řízení projektu, nedodržování smluvených termínů, nulová znalost tématu o kterém píší a mnoho dalšího.

Většinou jsou v měsíčních paušálech zahrnuty mzdy za zaměstnance, profit, energie a spousta dalšího.

Pro malé a střední podnikatele mohou tyto náklady znamenat značnou část rozpočtu, což může v krajních případech vést i k omezení investic do jiných oblastí svého podnikání.

Vzhledem k těmto výzvám je třeba najít jiné řešení, které by zejména menším podnikatelům umožnilo efektivně spravovat své sociální sítě a vytvářet kvalitní obsah, který budou jejich zákazníci milovat bez toho, aby museli obětovat měsíčně velkou část svého rozpočtu.

 

Editee Vám pomůže vytvořit obsah na sociálních sítích během pár sekund

 

Umělá inteligence Editee představuje inovativní řešení všech výše zmiňovaných problémů.

1. Editee nabízí (nejen) podnikatelům využívat pokročilou umělou inteligenci (AI) pro správu sociálních sítí a tvorbu obsahu na ně.

2. Editee umožňuje tvorbu poutavého, relevantního a hodnotného obsahu, kdy se nemusíte spoléhat na drahé marketingové agentury nebo copywritery.

3. Umělá inteligence Editee je navržená tak, aby dokázala analyzovat trendy, chápat potřeby Vaší cílové skupiny a dokázala vytvářet obsah, který bude pro Vaše sledující atraktivní.

4. Rapidně snížíte náklady za marketing a prezentaci na internetu.

5. Zlepšíte výkon a dosah svých příspěvků a kampaní. – Díky poutavému a relevantnímu obsahu, který osloví Vaše sledující, dosáhnete na sociálních sítích lepších výsledků a konverzí.

 

Na co všechno můžete Editee využít?

 

Zaměřujeme se zejména na tyto klíčové oblasti:

Tvorba textů – Generování unikátních článků, blogových příspěvků, popisky, chytlavé nadpisy a další. Vše s pomocí pokročilých algoritmů umělé inteligence.

Obsah na sociálních sítích – Vytváření příspěvků, které zaujmou a pomáhají tvořit Váš brand. Editee umí vytvořit popisky, které zaujmou, celé příspěvky, vymýšlet hashtagy, témata a mnoho dalšího.

Realistické obrázky a grafika – Automatická tvorba vizuálního obsahu jako jsou různé druhy obrázků (foto realistické, malované, černobíle, no prostě fantazii se meze nekladou). Díky Editee vytvoříte špičkovou grafiku, která na sociálních sítích prostě zaujme. Doporučujeme zkusit nás nejpokročilejší generátor obrázků pomocí umělé inteligence – Editee Vision.

 

Zkuste Editee zcela ZDARMA na 5 dní a přesvědčte se, jak moc Vám pomůže

 

Editee je revoluční řešení pro správu sociálních sítí a tvorbu obsahu (i třeba pro web).

Získejte neskutečnou konkurenční výhodu v dnešním rychle se měnícím digitálním světě.

Díky Editee již nebudete přemýšlet: “co tam zase dát”.

Nápady Vám budou přicházet neomezeně, kdykoliv budete potřebovat.

Umělá inteligence Editee nikdy nespí, nemá hlad, není unavená a skvělý obsah na sociální sítě můžete tvořit i ve 4 ráno.

Taktéž dosáhnete daleko lepších výsledků než kdyby Vám obsah tvořil člověk.

Editee přečetlo trilion textů (ano trilion) a dovolím si tvrdit, že ví všechno i o Vašem tématu.

Ušetřete čas, peníze a nervy a zkuste sociální sítě na “autopilota”.

Facebook, Instagram či Tiktok budou nyní naprostá zábava a sranda, již žádné nervy s tím: “co tam zase dát”, kdy máte akorát tak chuť se na to “vykašlat”.

 

Zkuste Editee na 5dní zcela zdarma a uvidíte, že Vám změní život a nastartuje Vaši značku online.

PS: Je to hodně návykové.

A také se podívejte se, co o Editee říkají naši zákazníci a mrkněte se, co všechno lze s Editee za texty či obrázky vytvořit.

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.