Německo-český překladač s AI: Přesné a rychlé překlady
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

Německo-český překladač Editee: Revoluce ve světě překladů

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Německo-český překladač Editee: Revoluce ve světě překladů

Přistál vám ve schránce cizojazyčný e-mail? Nebo se potřebujete prokousat německým textem a získat z něj podstatné informace? Zapomeňte na nedokonalé překladače nebo drahé služby profesionálů. Online německo-český překladač Editee vám vyrazí dech!

 

AI německo český překladač

 

V dnešním globalizovaném světě se jen stěží vyhnete kontaktu s cizími jazyky. Zatímco anglicky se dnes domluví skoro každý, německý jazyk stále představuje pro mnoho lidí velkou výzvu.

Podle magazínu Českého statistického úřadu se ke znalosti německého jazyka hlásí 35 % obyvatelstva. Na pokročilé úrovni ho však ovládá pouhých 9 % lidí. To pak může představovat problém při zahraniční komunikaci či překladu nejrůznějších textů nebo zpráv. S jazykovou bariérou je však konec. AI překladač Editee totiž přeloží jakýkoliv text v němčině. A nejen to!

 

Revoluce ve světě strojového překladu

 

Časy papírových slovníků a nekonečné mravenčí práce jsou pryč. Přítrž tomu udělal především příchod překladače Google Translate. Ten dokázal chroupat celé texty a připravovat rozsáhlé překlady za pár vteřin. Jenže mělo to své ale.

Google Translate představoval svého času opravdovou revoluci. Jenže v překladech textů se někdy vytrácela pointa nebo byly výstupy těžkopádné. Zkrátka každý učitel němčiny by okamžitě poznal, že jste překládali s jeho pomocí.

 

Trénink, trénink a zase trénink

Pak se však objevila umělá inteligence a její neuronové sítě. Slovníky a překladače začaly fungovat jako lidský mozek a s pomocí neuronových sítí se naučily nejen slova nahodile skládat za sebe, ale rozumět také struktuře jazyků.

Umělá inteligence a strojové učení tak naprosto posunuly hranice i německo-českých překladačů. Díky tréninku na milionech překladů a německých vět se naučily pokročile chápat gramatiku, kontext i významy. Nevnímají slova a věty izolovaně. Chápou jazyk jako dynamický prvek a neustále se v jeho uchopení posouvají.

 

AI překladač Editee

 

AI překladač Editee překládá jako člověk

 

Strojové učení a důsledný trénink pomáhá Editee vytvořit si v jazykových strukturách matematické vzorce. Díky tomu, že se učí slovíčka i celé věty v širokém kontextu, umí zachytit význam i myšlenku. Je citlivý na jemné nuance, kterých si bez hlubších znalostí člověk jen stěží všimne.

Editee má pokročilý německo-český překladač. Zvládne však překlady z a do 31 jazyků. Na každý je přitom trénován stejně důsledně. Umělá inteligence vám nyní zkrátka umožní dorozumět se desítkami jazyků bez jakýchkoliv problémů.

 

Rozdíl mezi Google Translate a Editee

 

Všechny tyto vlastnosti posunuly Editee do popředí překladačů a on se tak postupně stal naprostou špičkou svého oboru. Německo-český překlad je pro něj proto naprostá hračka. Němčinu skvěle zvládá také Google Translate. Stále má však jisté mezery.

Google překladač udělal od svých počátků obrovský posun. Výborně se proto hodí pro jednoduché nebo orientační překlady. Mezi jeho další výhody pak bezesporu patří, že jeho ovládací jazyk je čeština, je zdarma a dokáže pracovat velmi rychle. Z odbornější práce ho však raději vynechte.

Další problém může představovat fakt, že si neporadí s dlouhými texty a rozsáhlejší soubory do něj musíte složitě kopírovat.

Naopak Editee zvládne překlady na vysoké úrovni a nezáleží na tom, zda je vstupním jazykem čeština nebo němčina – obě varianty překladů zvládne precizně. Umí navíc pracovat i s celými soubory.

 

dívka překládající dokument a text

 

Výhody překladače Editee

 

Stejně jako čeština, i němčina má svá specifika. Editee však oba jazyky chápe, rozumí jejich slovníku i souvislostem. Proto si poradí s tím, co je pro jiné online překladače nepřekonatelný problém.

  • Odborná terminologie. Pokročilý slovník si poradí s odbornými výrazy. Překladač proto zvládne přeložit také složité nebo technologické texty s vysokou přesností.

  • Dostupnost 24/7. Zrovna teď byste potřebovali něco přeložit, ale nikdo schopný není po ruce? Ale je! Přece Editee! Náš překladač nikdy nespí a úkoly mu můžete zadávat ve dne i v noci. Je to zkrátka asistent, o kterém každý sní!

  • Idiomy. Překlady idiomů jsou oříšek i pro zkušené překladatele. Editee si s nimi poradí. Žádné doslovné překlady s absencí pointy. Náš překladač umí najít opis v cílovém jazyce.

  • Kontext. I němčina obsahuje mnoho slov, jejichž význam se liší v závislosti na kontextu. Editee si kontext pohlídá a slova vždy přeloží správně a nezáleží, jestli je požadovaným jazykem angličtina, němčina, čeština nebo třeba španělština.

  • Cenová dostupnost. Zatímco zkušený překladatel vás při pravidelné spolupráci může vyjít velmi draho, online překladač Editee je dostupný pro všechny. V ceně předplatného je navíc několik desítek dalších užitečných nástrojů, které pomohou nejen s překlady, ale také tvorbou originálních textů, obrázků a dalších!

  • Rychlost. Čas je ta nejcennější komodita. Editee je proto připraven pracovat rychle a okamžitě. Stačí do něj vložit text a jeho verze v druhém jazyce se začne ihned generovat.

  • Celé soubory. Že jsou velké soubory při překládání problém? Ne v případě Editee. Náš překladač totiž umožňuje nahrávání celých souborů a dokumentů .docx, .pptx, .pdf a dalších. Stačí jen dokument nahrát a naše aplikace se postará o jeho překlad, zatímco vy můžete dělat jinou práci.

 

Editee asistent překladač

 

Editee dává německo-českým překladům lidský dotek

 

Editee je více než jen překladač. Je to váš virtuální překladatel, copywriter i korektor. Dokáže cizojazyčný text dotáhnout k naprosté dokonalosti a nevytratit při překladu pointu.

Editee můžete využívat jako online slovník, překladač vět nebo celých textů. Tento překladač si poradí s desítkami jazyků a výsledný výstup učeše a dodá mu rozměr přirozenosti. Z Editee se zkrátka stane váš oblíbený asistent, který pomůže se vším, co bude zrovna potřeba. V této aplikaci totiž najdete také další užitečné nástroje. O tom ale za chvíli!

 

Jak německo-český překladač pomůže vašemu podnikání

 

Český jazyk se od německého velmi liší, a tak je pro mnoho lidí téměř nemyslitelné se ho naučit. Pokud ho však potřebujete při práci, rozhodně je třeba mu porozumět. A k tomu je německo-český překladač a slovník Editee jako stvořený.

  • Budete působit profesionálně. Vždyť já to nějak přeložím! – pokud chcete působit profesionálně, neměli byste se spokojit s nějak. Raději nechte Editee pomoci vám se všemi texty. Naše překlady jsou opravdu profesionální a dají vám konkurenční výhodu.

  • Překonáte jazykovou bariéru. Chcete expandovat na zahraniční trh? Spoustu věcí můžete vyřešit písemně. S překladem se pak můžete spolehnout na AI!

  • Budete lépe chápat kontext. Běžně se vám při korespondenci nebo překladu vytratí pointa textu? S Editee už se vám to nestane. Skvěle rozumí kontextu a slovíčka nepřekládá nahodile.

  • Špičkové překlady. Potřebujete si přeložit katalogy nebo manuály z němčiny do českého jazyka? Neutrácejte za překladatelské služby. Editee zvládá překlady jako člověk.

  •  

Statistika - Německy mluví jen 9% obyvatel ČR

 

Editee: AI asistent, který vám ulehčí podnikání i každodenní činnosti

 

Nejen němčina je něčím, co pro vás může být výzvou. Proto v sobě Editee sdružuje celou řadu praktických nástrojů, které vám v online světě pomohou. V této aplikaci tak získáte nejen praktický překladač, který si poradí s 31 jazyky, ale také chatGPT nebo generátor obrázků.

Editee je tak připraveno pomoci vám s texty na web, blog i sociální sítě. Díky šablonám vytvoříte lákavý popisek k novému FB příspěvku, titulek pro Youtube video nebo přitažlivý inzerát pro prodej nemovitosti.

AI chatbot zase kdykoliv poradí, připraví pro vás měsíční strategii pro Instagram, pomůže s klíčovými slovy nebo vám jen naplánuje itinerář dalšího výletu pro vaše dny volna.

Editee je v češtině a bylo vyvinuto pro vás! Přesně proto rozumí, jakým výzvám v podnikání čelíte a najde způsob, jak vám ušetřit čas. Neseďte už nad blikajícím kurzorem na prázdné stránce textového dokumentu. Nechte AI, ať pro vás na stůl vysype desítky nápadů.

Skvělou zprávou navíc je, že se o kvalitě naší aplikace můžete snadno přesvědčit. Díky 5denní bezplatné verzi si můžete postupně vyzkoušet všechny nástroje. A uvidíte, že až Editee vyzkoušíte, už nebudete chtít žít bez něj :)

 

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.