Claude 3: Nejinteligentnější AI současnosti | Editee
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

Claude 3: Umělá inteligence, která strčí do kapsy GPT-4 i Gemini

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
Claude 3: Umělá inteligence, která strčí do kapsy GPT-4 i Gemini

Před pár měsíci představila americká společnost Anthropic světu umělou inteligenci Claude 3 a s ní i její nové modely Haiku, Sonnet a Opus. Tyto modely posunuly hranice umělé inteligence a nabízí uživatelům ty nejpokročilejší vlastnosti. A v čem jsou tak průlomové?

AI revoluce - claude 3 opus

Aplikaci Editee neustále vylepšujeme a snažíme se uživatelům nabídnout to nejlepší, co svět AI nabízí. I z toho důvodu se nám podařilo navázat partnerství se společností Anthropic a jako jediní v Česku a na Slovensku můžeme našim uživatelům nabídnout zatím nejpokročilejší model AI: Claude 3 Opus.

 

Co je Claude 3

 

Claude 3 je umělá inteligence, která ve svém stínu nechává i další významné hráče, jako je například chatGPT-4. Jedná se o pokročilý AI model, který si poradí i se složitými kognitivními úkoly a přináší skvělý poměr přesnosti i rychlosti.

Své AI kolegy překonává ve všech hodnotících kritériích pro AI systémy, a dokazuje tak svou pokročilost a propracovanost.

V takzvaných benchmark testech překonal Claude 3 Opus i známé Google Gemini nebo OpenAI chatGPT-4. Ve znalostních testech vysokoškolských absolventů, testech z matematiky, všeobecných znalostí a mnoha dalších zkouškách se totiž umístil na první příčce. A právě model Claude 3 Opus si můžete vyzkoušet v naší aplikaci Entree.

V tabulce níže můžete vidět jednotlivá kritéria, ve kterých byl srovnáván a hodnocen:

 

Claude 3 vs GPT 4 srovnání

 

Claude 2.1 vs. Claude 3

Už Claude 2.1 byl velmi pokročilou umělou inteligencí. S příchodem nových modelů Anthropic Claude 3 však dorazila i naprostá revoluce ve světě AI. Claude 3 je totiž až dvojnásobně přesnější než jeho předchůdce a ve srovnávacích testech porazil i své další konkurenty.

 

3 nejpokročilejší modely Claude 3

 

Claude 3 tvoří trojice modelů:

  • Haiku

  • Sonnet 

  • Opus

Tyto modely se od sebe liší především výkonem a zaměřením. Už ze srovnávací tabulky je patrné, že nejlepší a nejpropracovanější model z této rodiny je právě Claude 3 Opus, který je podle testů nejinteligentnějším AI modelem současnosti.

 

Claude 3 Opus posouvá hranice

 

Claude 3 Opus s přehledem překonává všechny své kolegy. Jedná se o velmi kreativní model, který dokáže důvěrně kopírovat lidské myšlení a dosahuje vysoké úrovně porozumění.

Tento model se navíc vyznačuje plynulostí řešení základních i velmi komplexních úloh. S přehledem si poradí se složitými matematickými úlohami, analýzou grafů a splňuje i ty nejpřísnější nároky na přesnost a rychlost.

Claude 3 Opus je chytřejší, bezpečnější a rychlejší než jeho předchůdci. Poskytuje okamžité výsledky a chápe souvislosti jako člověk. Má proto nejlepší výkon na trhu a zcela posouvá hranice možností generativní umělé inteligence.

 

AI Claude

 

Kdo stojí za vývojem Claude 3

 

Za vývojem Claude 3 stojí americká společnost Anthropic. Tu v roce 2021 založilo 7 bývalých zaměstnanců OpenAI a jejím v čele jsou sourozenci Dario a Daniela Amodei. 

Jedním z největších investorů do této společnosti je Amazon, který v letošním roce 2024 dokončil svou investici ve výši 4 miliard USD.

 

Kde si Claude 3 Opus vyzkoušet

 

Model Claude 3 Opus najdete výhradně v naší aplikaci Editee. Je součástí všech základních textových generátorů, mezi které patří chatbot, šablony nebo dokumenty.

Protože se v Editee snažíme uživatelům přinášet to nejlepší z AI, ve zmíněných sekcích najdete kromě Claude 3 také chatGPT-4. Při tvoření textu si tak stačí jednoduše přepnout na ten model umělé inteligence, který vám vyhovuje lépe.

A jak? V chatovacím okně klikněte na ozubené kolečko nastavení a vyberte si variantu jako na obrázku níže.

 

Claude 3 v aplikaci Editee

 

Proč začít používat umělou inteligenci Claude 3 Opus

 

Nejvýkonnější umělá inteligence současnosti dokáže napodobit lidské myšlení a s neuvěřitelnou rychlostí i přesností podávat odpovědi i na velmi složité úkoly. Kromě toho však oplývá také kreativitou, a tak má velký přínos i v generování textů.

 

  • Ušetří čas při tvorbě textů

Chatbot podporovaný modelem Claude 3 Opus umí tvořit vysoce originální texty, které už jen stěží odlišíte od těch lidských. Dokáže tak změnit rozměr vašeho podnikání a ušetřit spoustu času při tvorbě článků, produktových popisů nebo vytváření marketingové strategie.

 

  • Maximální přesnost

Další výhodou je přesnost. Tento model dokáže vytvářet rozsáhlé průzkumy a analýzy a zachovat si přitom bezchybnost. To se u dřívějších AI modelů rozhodně ne vždy dařilo.

 

  • Lidskost a kreativita

Obrovským problémem tvorby textů s umělou inteligencí je, že dost často působí strojeně nebo uměle. Claude 3 Opus však dokonale kopíruje vzorce lidské komunikace a výstupy dosahují vysoké úrovně.

 

  • Precizní znalost jazyků

Kromě bezchybné analýzy dat a přirozeného vyjadřování se Claude 3 Opus pyšní také pokročilou znalostí jazyků, díky které zdokonaluje své překlady na nejvyšší možnou míru.

 

AI Claude Opus

 

Editee nabízí to nejlepší z umělé inteligence

 

Editee má za cíl zprostředkovat ty nejpraktičtější funkce a nástroje umělé inteligence. Díky nim tak dokážete generovat texty i obrázky, které mohou posunout vaše podnikání o úroveň výše.

Díky přítomnosti Claude 3 Opus můžete vytvářet nejen originální a poutavé popisky na sociální sítě nebo e-shop, ale také tvořit rozsáhlé studie či e-booky.

Claude 3 Opus si poradí se sbíráním dat, jejich rešerší a tvorbou profesionálních výstupů na té nejvyšší možné úrovni. Jeho dovednosti však nejsou to jediné, co Editee ve své aplikaci nabízí.

 

  • Přehledné české rozhraní a ty nejlepší AI modely

Nejčastější otázkou je, jaká umělá inteligence je ta nejlepší a kde si ji vyzkoušet. Naše aplikace je jednoznačnou odpovědí. Je vyvinuta tak, aby byla přehledná a vy jste měli všechny její nejoblíbenější nástroje hezky při ruce. Užívání usnadní také čeština, ve které je aplikace dostupná.

 

  • Tvorba textů

Jedním z nejpopulárnějších nástrojů je klasický chatbot, který dokáže nejen poskytovat odpovědi na otázky, ale také generovat texty. Díky integrovanému Claude 3 Opus a chatGPT-4 se navíc můžete spolehnout na přesnost získaných dat a kvalitu textu.

 

generování obrázků pomocí AI

 

  • Generování obrázků

Mezi další trendy z oblasti umělé inteligence patří také generování obrázků. Do aplikace jsme proto zařadili hned 4 nejpokročilejší modely, které hravě vytvoří ilustraci k pohádkové knize i realistickou fotografii.

Stačí si pouze vybrat model, rozměr obrázku a poté zadat chatu zadání. V pár vteřinách získáte několik obrázků, které můžete volně využívat.

 

  • Práce s šablonami a vlastními daty

Pokud AI využíváte pro své podnikání, Editee je pro vás jako stvořená. Najdete v ní totiž desítky přednastavených šablon, které v okamžiku vytvoří texty pro jednotlivé podstránky webu, inzeráty, popisky na sociální sítě, blogové příspěvky nebo prodejní texty s osvědčenými marketingovými principy.

Do aplikace lze také nahrát firemní data. Editee s nimi pak při tvorbě textů dokáže pracovat a vy si ušetříte čas s opakovaným vkládáním informací.

 

umělá inteligence Editee AI

 

S Editee budete o krok napřed

 

S využíváním těch nejmodernějších AI modelů získáte u Editee za pár vteřin texty, nad kterými byste jindy museli trávit celé hodiny. Přesnost obsažených informací a dat bude navíc dosahovat té nejvyšší možné úrovně.

Díky exkluzivnímu partnerství se společností Anthropic vám totiž jako jediní dokážeme nabídnout tu nejdokonalejší umělou inteligenci Claude 3 Opus a s ní i všechny její výhody.

Editee ušetří váš čas i peníze a nastartuje vaši kreativitu. Pomůže vám s budováním funkčního online marketingu, a to s minimem úsilí. Usnadněte si vaše podnikání a vyzkoušejte Editee na 5 dní zcela zdarma.

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.