ChatGPT: Kde ho vyzkoušet a kdy do AI investovat? | Editee
Deeply se změnilo na: Deeply se mění na Editee AI Přečíst příběh

ChatGPT: Kde ho vyzkoušet? A jaká jsou jeho úskalí?

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Editee. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Editee píše od počátku fungování.
ChatGPT: Kde ho vyzkoušet? A jaká jsou jeho úskalí?

ChatGPT neboli Generative Pre-trained Transformer je chatbot společnosti OpenAI. Jedná se o pokročilý model umělé inteligence, který je schopný vygenerovat jakýkoliv text na základě informací, které mu zadáte. Jaké benefity vám může tento nástroj přinést? A je nejlepším svého druhu?

 

OpenAI ChatGPT

 

Na co je ChatGPT?

 

ChatGPT představuje revoluční schopnost simulovat lidskou konverzaci a interagovat s uživateli jako digitální společník.

Tento chatbot si může od roku 2023 vyzkoušet úplně každý. Funguje na konverzačním modelu, kdy chatu pokládáte otázky a on vám na ně odpovídá.

Velkou výhodou získávání informací přes chatbot je, že mu můžete pokládat doplňující dotazy a povídat si s ním jako s člověkem. ChatGPT je k dispozici pro každého, kdo si ho chce vyzkoušet, což zdůrazňuje jeho širokou využitelnost a dostupnost.

 

Jak vyzkoušet ChatGPT?

 

Začít používat ChatGPT je jednoduché, a to i pro ty, kteří se s umělou inteligencí setkávají poprvé. Už se nemůžete dočkat, až ChatuGPT položíte první otázku? Dobře, nebudeme to protahovat!

Stačí pouze jít na stránky OpenAI ChatGPT a registrovat se pomocí e-mailu. ChatGPT můžete vyzkoušet také bez registrace, a to přímo na stránkách české aplikace Editee.

Do chatovacího okna pak stačí zadat první dotaz. Jakmile chatbot odpoví, můžete dál pokračovat v konverzaci. A může to vypadat třeba takto:

 

ChatGPT odpověď

Jak z příkladu vidíte, ChatGPT může sloužit k hledání informací, tvorbě kratších i delších textů, anotací, výpisků a dalším. Obecně je však nejlepší na:

  • inspiraci

  • brainstorming

  • zábavu

Jak si totiž za chvíli ukážeme, bezplatná verze GPT 3.5 neříká úplně vždy pravdu.

 

Jak používat ChatGPT zdarma?

 

Na to, jak používat ChatGPT zdarma, nepotřebujete znát žádný speciální trik. Stačí se pouze registrovat a ChatGPT-3.5 je připraven k použití.

Není zde žádný měsíční limit ani jiná omezení. Jen se vám občas může stát, že bude přetížený.

 

Který ChatGPT je nejlepší?

 

Ve chvíli, kdy se ChatGPT objevil, mnoho lidí nabylo dojmu, že už nikdy nemusí zdlouhavě hledat informace a formulovat je do textů. Vždyť teď už to přece dokáže ten ChatGPT! Jenže pozor!

ChatGPT je dostupný ve dvou verzích: 3.5 a 4. Verze 3.5 je dostupná zdarma, zatímco model 4 je zpoplatněn. Tím se ale také dost liší jejich kvalita.

Novější verze ChatGPT nabízí pokročilé funkce, jako jsou vylepšená nastavení generování textu a rozmanité využití chatbota v různých aplikacích a platformách. Pojďme si nyní obě verze představit.

 

AI ChatGPT bot

 

ChatGPT- 3.5 je šikovný asistent, který si občas vymýšlí

 

ChatGPT 3.5 je praktický pomocník při základní práci. Dokáže pro vás připravit jednoduché texty, vymyslet neotřelé nápady a nabídnout jiný náhled na kreativní úkoly. Je to ale právě kreativita, která mu jde nejlépe.

 

GPT 3.5 je trénováno na datech do roku 2021

 

Tato umělá inteligence je trénovaná na datech do roku 2021 a nemá přístup k internetu. Velmi snadno vám tak řekne, že současným panovníkem Velké Británie je stále Alžběta II..

Rozhodně se proto nevyplatí spoléhat na její informace a používat ji k jejich ověřování. Pokud si necháte umělou inteligencí GPT 3.5 vytvořit text o nějakých trendech nebo přesných datech, prověřte si následně veškeré informace.

 

Nepřizná, že něco neví

 

I když by vám totiž ChatGPT mohl sdělit, že nějakou informaci nezná, neudělá to. Velmi suverénně vám naservíruje odpovědi, i když jsou nepravdivé nebo neaktuální. Když po něm budete chtít doložit zdroj, rád to udělá. Nemá však problém si ho vymyslet.

Když například cituje z knihy nebo studie, určitě tyto zdroje na internetu najdete. Ověřte si však, že tyto publikace o problematice skutečně pojednávají. Kromě toho pamatujte, že chatGPT 3.5 funguje lépe v angličtině než češtině.

My například položili ChatuGPT-3.5 jednoduchou otázku. Odpověděl na ni bez váhání. Bohužel pokaždé jinak:

 

ChatGPT odpověď od AI

 

ChatGPT- 4: Multimodální chatbot, který vyrazí dech

 

GPT 4 se po jeho předchůdci GPT 3.5 stal doslova zjevením. Jedná se o poznání dokonalejší nástroj, který používá aktualizovaná data, dokáže tvořit obrázky a číst nejen textové, ale také obrazové zadání.

I z toho důvodu je tento jazykový model součástí naší aplikace Editee. GPT-4 byl navržen a trénován tak, aby lépe rozuměl a přizpůsobil se potřebám uživatelů.

 

Investovat do umělé inteligence, nebo ne?

 

I když mnozí umělou inteligenci odmítají, je třeba si nalít čistého vína. Umělá inteligence tady s námi je a taky zůstane. Kam až její vývoj půjde, je těžké predikovat. Rozhodně už však nezmizí. Nemá proto smysl ji odmítat. Začněte ji používat pro váš prospěch!

  • Chatbot se stane vaším asistentem a copywriterem v jednom

  • Nástroj pro tvorbu obrázku zaplní vaše stránky jako profesionální grafik nebo fotograf

  • Získáte návrhy na příspěvky na sociální sítě, jako byste zaměstnávali profi kreativce

  • Umělá inteligence se stane vaším průzkumníkem trhu a dokonce vymyslí celou marketingovou strategii

  • Bude vaším SEO specialistou

  • Přeloží dokonce cizojazyčné materiály nebo převede ručně psaný text na digitální

 

Deeply AI blog šablona

 

Kam investovat do umělé inteligence

 

Přemýšlíte, kolik nástrojů budete na tohle všechno potřebovat a kolik peněz to bude stát? Máme pro vás dobrou zprávu! Aplikace Editee zvládne všechno a za jednu cenu!

 

Editee: GPT-4 a další nástroje umělé inteligence na jednom místě

 

Pokud hledáte komplexní AI nástroj pro tvorbu textů na web, blog nebo jen pomocníka pro vytvoření kvalitních obrázků a marketingových strategií, tahle aplikace vám ušetří mnoho času.

Stačí jí nahrát data o své firmě a Editee připraví veškeré grafické nebo textové podklady. Takže zatímco vy budete vyřizovat objednávky nebo si prostě jen natáhnete nohy na stůl, AI připraví dva blogové články a týdenní plán na sociální sítě!

 

Čím se liší Editee od OpenAI ChatGPT a dalších AI nástrojů?

 

Každá aplikace o sobě hlásá, že zrovna ona je ta nejlepší. U Editee to však nejsou jen prázdné fráze. Všechny funkce i design jsme vyvíjeli s ohledem na to, co uživatelé nejvíc potřebují.

Navíc je celá aplikace v českém jazyce, takže jí porozumí i úplný začátečník. Stačí si jen z rozcestníku vybrat, co pro vás může umělá inteligence udělat a poté jí zadat informace, jako byste je sdělovali druhému člověku.

 

Editee netvoří jen texty. Editee tvoří prodejní texty!

 

Ne každý má rozpočet na služby profesionálního marketéra. Editee ho však dokáže velmi snadno zastoupit. Že to umí jakákoliv AI? Ne! Jen Editee totiž obsahuje šablony přímo určené pro tvorbu funkčních prodejních textů.

 

Deeply AI blog šablona AIDA framework

 

Například AIDA Framework vytvoří blogový článek podle vzoru funkční marketingové strategie. Chatbotovi pouze sdělíte název firmy, produkt, který nabízíte a tón komunikace, jaký ve firmě využíváte.

Následně získáte text, který nejen propaguje váš produkt, ale také čtenáře provede procesem přilákání pozornosti – vzbuzení zájmu – vyvolání touhy – nákup.

Na rozdíl od využití klasického ChatuGPT si tak ušetříte čas se stylizováním a přepracováváním textu. Jen upravíte drobnosti a text může jít na web. A to jen s pár minutami času při vkládání zadání.

 

Nejlepší umělá inteligence pro tvorbu textů v podnikání? Editee!

 

Pokud se rozhodujete, do jakého AI nástroje investovat, Editee za to rozhodně stojí. Tvorba marketingových a prodejních textů v něm bude několikanásobně rychlejší než v jiných aplikacích.

Abyste si navíc ušetřili spoustu času, můžete do aplikace nahrát vaše data. Stačí vložit sepsané info o firmě nebo URL své webovky. Editee tak do detailu pozná váš produkt, styl komunikace a v příštích úkolech se tomu přizpůsobí.

Není třeba investovat do desítek AI nástrojů. Zkuste raději Editee. Díky bezplatné 5denní verzi si navíc aplikaci můžete nejdříve vyzkoušet. Sami uvidíte, že s ní bude vaše podnikání snadnější :)

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Editee AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Editee ai logo Vyzkoušet Editee zdarma

Copyright 2024 Editee.com, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.